Terima Kasih kerana Follow GT-Puteri , anda semua adalah yang terbaik !

Wednesday, 29 February 2012

Tolonglah cari mana isteri ostaz


Dalam perkembangan terkini mengenai isu berkaitan dengan kes khalwat Si Badrol tu, timbul satu lagi persoalan. Ke mana hilangnya isteri Si Badrol?

Dari kenyataan Si Badrol sebelum ini, dia kata dia datang ke Kuantan sambil ditemani oleh isteri pertamanya. Tapi, ke mana perginya isteri dia pada hari kejadian?

Sewaktu Si Badrol kata bilik dia diserbu oleh sekumpulan geng samseng (yang dah dibuktikan tak betul), dia hanya didapati berduaan dengan wanita terbabit dengan anaknya.

Jadi ke mana perginya isteri Si Badrol ni? Bilik siapakah yang suami wanita tu serbu? Adakah Si Badrol tu ada dua bilik di hotel berkenaan?

Maklumat yang Semut terima, katanya, wanita terbabit bukan datang jumpa dengan Badrol pada jam 2 pagi seperti mana yang didakwanya sebelum ini.

Wanita tersebut dah mula memasuki bilik di hotel berkenaan sejak jam 12 malam memandangkan dia dah 3 hari jumpa Si Badrol ni.

Bilik di hotel berkenaan telah didaftarkan atas nama Si Badrol sendiri. Jika hotel tu jadi tempat penginapan dia, ke mana hilangnya isteri Si Badrol ni pada pukul 2pagi???

Dari maklumat yang disampaikan itu mengatakan bahawa isteri Si Badrol ni tak tinggal di hotel yang sama. Sebaliknya dia duduk di hotel lain dikawasan yang berhampiran.

Maka, terlerai la misteri dimana isteri Si Badrol sewaktu serbuan dibuat oleh suami wanita tersebut. Dan sebab itulah masa JAIP datang, isteri dia tak ada!!!

Dengan adanya maklumat seperti inilah yang mengukuhkan lagi persoalan mengapa Si Badrol ni tak buat laporan Polis mengatakan yang dia diserang oleh lelaki yang tidak dikenalinya.

Mungkin dia takut nanti pihak Polis akan pergi mengambil bukti CCTV di hotel berkenaan dan mendapatkan masa wanita tu sampai melaluinya. Dah kantoi pulak!!!

Apa - apa pun, kita tunggu la siasatan yang akan dilakukan nanti. Katanya, banyak lagi benda yang akan didedahkan nanti.

Tapi, Si Badrol tu tak boleh nak salahkan orang lain. Siapa suruh dia gatal sangat buat kerja yang bukan - bukan. Sekarang, siapa yang malu? Itu pun masih ada hati orang nak panggil dia Ustaz lagi ke? Korang fikir la sendiri!!!
 

No comments:

Post a Comment