Terima Kasih kerana Follow GT-Puteri , anda semua adalah yang terbaik !

Sunday, 17 July 2011

Hanipa nak langgan pelacur tapi pelacur cuti - katanya.

NONE
Peguam PAS Mohamed Hanipa Maidin mendakwa, beliau difahamkamkan perhimpunan BERSIH 2.0 genap seminggu lalu mendapat sokongan pelbagai lapisan masyarakat, sehingga terdapat pelacur yang mengambil cuti untuk menyertainya.

"Pada 9 Julai, sebelum perhimpunan, (saya) ada (bersembang dengan) seorang (aktivis) Cina buat tinjauan. Beliau terlibat dengan sebuah NGO, menemuramah pelacur di Lorong Haji Taib.

"Beliau kata, ada pelacur minta cuti untuk bersama-sama dengan perhimpunan BERSIH. Saya diberitahu begitu. Saya percaya dia (aktivis) bercakap benar kerana beliau bersama dengan NGO.

"Kalau pelacur minta cuti untuk bersama dengan BERSIH, ini (menunjukkan) BN dah teruk. Pelacur pun tak sokong BN," katanya disambut dengan gelak ketawa dan tepukan kira-kira 200 hadirin yang hadir dalam ceramah di Gombak malam tadi.

Boleh percaya ke? Hanipa hanya  bersimbang dengan orang yang terlibat dengan rumah pelacuran. Buat apa bersimbang dengan orang yang terlibat dengan rumah pelacuran. Minat dia rokomen yang baik kot.....

Orang PAS ini sebenarnya banyak yang guna khidmat pelacur yang berkeliaran dibelakang pejabat mereka. Bukan baik pun diorang ini , cakap tak serupa bikin , nafus buas macam syaitan,

1 comment:

  1. Heheheheeeee...pelacur sokong diorang pun bangga jugak ke?

    ReplyDelete