Terima Kasih kerana Follow GT-Puteri , anda semua adalah yang terbaik !

Wednesday, 6 April 2011

Cukuplah Kak Wan membodohkan diri sendiri

Kami memahami hati seorang Wanita , hati seorang suami dan hati seorang anak yang melibatkan seorang bekas pemimpin yang satu ketika melakarkan satu kedudukan orang nombor  dua di Malaysia,.ini juga melibatkan  maruah keluarga yang bukan hanya akan di tanggung hari ini sahaja tetapi akan ditanggung sehingga beberapa generasi.

Namun hakikat ini perlu ditelan walaupun ianya pahit  untuk mengelakkan sesalan di belakang hari kelak. Jelas usaha rakyat  kini boleh menghakimi dan rakyat  telah membuat keputusan sendiri  walaupun pada hakikatnya  ada  penafian  yang dibuat oleh Badrul dan juga Johari Abdul . Ramai yang mengatakan Johari Abdul di bayar dan Badrul Hisham dijanjikan  kuasa dan jawatan yang lebih baik.

Wan Azizah telah memanggil sidang akhbar untuk membuat penafian  bahawa orang yang dalam Video yang telah ditonton oleh lapisan masyarakat semalam sebagai orang yang dalam Video berkenaan bukan Anwar ibrahim. Wan Azizah dan anaknya sungguh Emo. Masa penafian Wan tidak sanggup menafi lebih panjang dan menyerahkan pembesar suara kepada Nurul Izzah yang sudah mula mengikuti jejak ayahnya yang kuat putar belit.

Kenapa Wan Azizah perlu Emo dan kenapa Wan Azizah tidak langsung mahu menyentuh mengenai wajah dan mirip atau cara pergerakan suaminya tetapi menyentuh mengenai tubuh badan Anwar sahaja. Azizah tidak menafikan bahawa mirip pelakon berkenaan adalah mirip suaminya.

Cukuplah Kak Wan membodohkan diri sendiri, inilah sebab Anwar bermaharajalela dan terus melakukan perbuatan yang keji ini. Anwar memang hebat penipuannya. Jika Wan ismail juga boleh ditipunya sehungga membawa lari seorang doktor untuk dinikahi di Siam . tun Mahahthir juga tertipu dengan lakonan alim nya. Anwar hanya gagal menipu Allah swt sahaja sehingga Allah swt menarik balik kerusi hampir milik beliau.

Sepersoalan lagi , kenapa Wan Azizah tidak membawa jam tangan Anwar yang dikatakan ada  di simpanan mereka tetapi menerjah wartawan pula dengan bertanya apakah mereka adalah peguam di mahkamah. Jika benar Wan Azizah mahu mencuci nama suaminya kenapa Wan Azizah tidak bawa jam berkenaan sekali atau pun ada orang yang sedang shopping tak sempat menyerahkan jam berkenaan kepada Wan Azizah. Apa yang pasti tentu jam berkenaan  adalah jam limited addition.

Tak apalah Kak wan sehingga hari ini , ini saja persoalan kami.

No comments:

Post a Comment