Terima Kasih kerana Follow GT-Puteri , anda semua adalah yang terbaik !

Saturday, 26 March 2011

Nurul dan Kak Wan sudah terkantoi sekali tak malu ke nak terkantoi lagi.

 
Sampai hari ini Anwar masih belum menyaman orang yang kenakan dia dalam vedio Porno . Biasanya  untuk melepaskan diri dan mengatakan beliau tidak bersalah , Anwar akan menyebut perkataan saman dahulu. Apa pun kata penyokong Anwar , kata produser film terkenal penerbit  filem terkenal, mereka telah  mengesahkan bahawa untuk memalsukan video sepanjang 20 minit amatlah mustahil dilakukan.

 Oleh itu cara yang paling mudah untuk membersihkan nama Anwar Ibrahim dan menafikan beliau ialah pelakon utama dalam video seks itu ialah menyuruh isteri dan anak kesayangan bersumpah bahawa Anwar Ibrahim ada bersama-sama mereka dan tidak terlibat ketika waktu video seks itu dirakam.

Kerana ini satu  jalan mudah lagi yang Anwar lakukan untuk melepaskan dirinya dengan mengaku bahawa beliau  ketika itu berada di rumah. Siapa mahu percaya lagi, Pernah dalam sidang akhbar Wan Azizah apabial bila ditanya mana Anwar sewaktu kejadian menyudu Saifol, Wan Azizah suruh tanya polis kerana gagal menjawab dan Nurul Izzah mencelah mengatakan Anwar bersama mereka di rumah. Anwar pula berkata dia sedang bermusyuarat di kondo sebelah kerana cctv merakamkan beliau berada di kondo waktu Azizah dan Nurul kata ayahnya di rumah.

Terbaru dari MIM,
Kemana anwar selama 2 jam apabila twitternya senyap dari 9.20 hingga 11.38. Ini tlh didedahkan oeh blog Dr Novandry. MIM. Menurut Anwar dia di rumah update. FB tetapi FB nya pula last updated 9.20 mlm dan menjawab semula.baca sini

No comments:

Post a Comment