Terima Kasih kerana Follow GT-Puteri , anda semua adalah yang terbaik !

Wednesday, 5 March 2014

Boleh bikin Anwar naik geram bila umat Islam bersatu demi Khalimah Allah

Berikut disiarkan gambar - gambar sekitar demonstrasi aman dihadapan bangunan Istana Kehakiman Putrajaya bagi membantah tuntutan Paderi untuk menggunakan kalimah Allah dalam Bible versi Bahasa Melayu.Peserta bersolat hajat memohon perlindungan dari Allah S.W.T semoga kesucian Islam terpelihara

Aktivis PAS turut hadir membawa amanat Nik AzizDiantara yang turut hadir ialah wakil dari UMNO dan PAS termasuk beberapa NGO lain seperti PERKASA, JATI dan sebagainya. Pemimpin PKR semua syok dok kat Kajang.Yang jelas kelihatan aktivis - aktivis yang setuju bahawa penggunaan kalimah Allah ini tidak wajar digunakan oleh orang lain bagi mengelakkan terpesong akidah umat Islam.

Malam tadi penat gamaknya dok balun sate dan berceramah mengangkat diri sendiri sampai tengah malam. Diorang bukan peduli sangat dengan semua ni. Yang diorang pentingkan hanya undi. Itu sahaja.

Maka sebab itulah Si Ketua Penipu tu sanggup masuk dalam gereja dan samakan Jesus dengan Nabi Isa biarpun semua orang Islam pun tau itu hanya dakyah songsang semata - mata. Kot kalau dia nak sesat, biar la dia sesat sorang - sorang. Jangan nak sesatkan orang lain pulak!!!


No comments:

Post a Comment