Terima Kasih kerana Follow GT-Puteri , anda semua adalah yang terbaik !

Sunday, 14 August 2011

Kak Mismah Membongkar!!! Pakatan Haram Kalut Dah..

Persoalan : Dalam kes Mismah iainya tak perlu diragui lagi kerana rekod kependudukan Mismah tidak menunjukkan yang dia mempunyai dan melakukan kes jenayah. Kenapa Pakatan Haram  heboh-hebohkan  tentang isu Mismah mendapat kerakyatan selepas 4 jam permohonan dibuat? Jangan bermain api kalau tak pernah berasa panasnya.
"Semua dakwaan itu tidak berasas kerana saya ada bukti untuk menyangkal dakwaan itu. Berdasarkan rekod Jabatan Pendaftaran Negara (JPN), permohonan saya diluluskan pada 31 Januari lalu selepas 29 tahun berada di negara ini dan menjadi Penduduk Tetap selama 12 tahun."
"Malah saya tidak mempunyai apa-apa kaitan dengan mana-mana parti politik termasuk BN." Mismah menjawab soalan wartawan di Sungai Buloh semalam.
Sumber : Sinar Harian
Ini jawapan Mismah melalui Youtube pula; Sidang Media Bersama Datuk Seri Noh Omar Mengenai Status Puan Mismah Part 1 dan Part 2.
Part 1

Part 2
"Sekiranya beberapa pemimpin pembangkang mempunyai kad pengenalan kod negerinya bernombor  -71- (dilahirkan di luar negara) boleh jadi ahli Parlimen dan wakil rakyat, apa salahnya Mismah mendaftar sebagai pengundi. Saya minta pembangkang siasat pemimpinnya terlebih dahulu sebelum mencipta isu." Kata Datuk Seri Noh Omar.

p/s : Apa lagi Pakatan Haram nak spin?? Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia) cabar ahli Parlimen dan wakil rakyat yang memegang nombor -71- bubarkan kerusi yang dimenangi. Jangan jadi bacul ok????!!!!!

No comments:

Post a Comment