Terima Kasih kerana Follow GT-Puteri , anda semua adalah yang terbaik !

Thursday, 28 April 2011

Sampai bila Kak Wan boleh tahan godakkan dan lonjakkan hatinya sebenar ?? sila baca.

Apakah setelah melihat  Video bahagian dua hari ini Wan Azizah masih tidak kenal cara Anwar berpakaian. Pastinya Wan Azizah akan berkata , No itu bukan Anwar , Anwar tak pakai seluar dalam dan baju dalam. Itu bukan baju dalam Anwar. jerit Wan Azizah geram. bukan Wan Azizah geram sebab baju dalam dan seluar dalam bukan Anwar punya , tapi Wan Azizah geram sebab nampak Anwar punya. Katanya  wow....sama.

Kita lihat apakah Nurul Izzah akan pertahankan Ayah nya lagi setelah Video bahagian dua ini  disiarkan?  Kita tunggu apa lagi alasan Wan Azizah . Takut Wan Azizah sudah lama tak melihat tubuh Anwar kot. Berapa lama Kak Wan Azizah boleh bertahan lagi dengan kemunculan video ini. Pastinya cerita penuh akan tersebar juga satu ketika nanti.

Kak Wan sampai bila Kak Wan mahu berdalih lagi. Rakyat tahu Kak Wan menipu. Anwar setelah pakai baju sememagnya tidak nampak buncitnya. Memang itulah batang tubuh Anwar. Kak Wan Nurul Izzah ,Ihsan tentu tahu cara berpakaian Papa nya. Terpulang lah jika mereka masih mahu merahsiaka n apa yang mereka mahu rahsiakan. Kita tunggu sama ada jam Omega telah diketemui atau belum dan apa kata Wan Azizah esok mengenai isu  video bahagian dua.

1 comment:

  1. apa yg na pening kak,tanya perempuan2,bini2 org,org2 yang penah di liwat betul ka tu kontol anwar....comfirmmmm

    ReplyDelete