Terima Kasih kerana Follow GT-Puteri , anda semua adalah yang terbaik !

Thursday, 17 March 2011

KAK WAN MINTA CERAI ?

Saiful bertaubat dan berani ke Mekah. Suruh lah Anwar ke Mekah
Peluang sudah terbuka luas untuk Anwar sekarang. Tetapi hairan bin ajaib teman nengok Anwar seolah-olah tidak berminat dengan haq dan kebenaran! Atau apakah semuanya demi politiking yang melampau sahaja?

Hairan  Jumud PAS dan penyokong totok PKR masih tidak mahu percaya lagi. inilah peluang yang  terbuka untuk  mereka jika mahu melihat Anwar jadi Perdana Menteri jika mereka yakin Anwar tidak melakukannya. Anwar tidak berminat untuk memberikan DNA beliau  kerana tahu  Air mani yang  di jumpa dalam Dubur  Saiful berusia 2 hari itu adalah  Air Mani Mr Y.  Anwar  perlu ambil peluang ini untuk membersihkan namanya dan keluarga.Wan Azizah juga terlibat  secara tidak langsung jika Anwar enggan memberikan DNA beliau

Wan Azizah,ini maruah keluarga. seluruh keluarga dimalukan dan termalu jika Anwar  enggan memberikan kerjasama kerana hanya iniloah peluang selama ini untuk Anwar dan Keluarga perlu ambil, Menafikan air mani dalam dubur  Saiful bukan airmana Anwar. ianya kepunyaan Mr Y dan Mr Y  buka lah Anwar. Tiada alasan yang paling baik selain dari mengambil kesempatan ini.

Kalau Anwar enggan juga, Kak Wan seorang yang berpendidikan , seorang Doktor patut faham lah, Tak patutkah  Kak Wan mohon cerai saja untuk menjaga nama baik keluarga?

Hei Jumud Pas , Hei PKR Totok , tak nampak lagi macam mana  Anwar cuba lari dengan mengalihkan isu dengan meminta DNA Najib dan Rais Yatim. tidak ada kena mengena pun isu ini. Kalau ambil DNA  Rais Yatim dan DS Najib , apa yang mahu di bandingkan ? Langsung tidak logik dan tidak masuk akal. Anwar jangan nak putar belit lagi. Ini buka  isu  Barisan Nasional . Ini isu Saiful.Saiful yang telah  ke tanah suci untuk bertaubat. Saiful tidak takut ke tanah suci . Berani kerana benar.

Sebahagian  sumber  Zulkefli Nordin

1.Kalau Anwar benar-benar yakin dia tidak "mengunyitkan" Saiful, tidakkah ini peluang terbaik untuk Anwar bukan sahaja untuk membersihkan namanya, malah untuk menumbangkan Kerajaan Barisan Nasional!

2.Kalau ujian darah itu mendapati DNA Anwar tidak sama dengan DNA Lelaki-Y tersebut, maka bukan sahaja beliau mungkin dibebaskan daripada pertuduhan, silap-silap Kerajaan Barisan Nasional boleh tumbang. Kerana rakyat akan terus hilang kepercayaan!!!

3.Jika ujian darah itu mendapati DNA Anwar menyamai DNA Lelaki-Y tersebut, ada kemungkinan Anwar akan bercuti panjang di Sg. Buloh Resort, mungkin lebih daripada 9 tahun. Kerana ketepatan ujian DNA adalah 99.95% benar dan betul.

4.Pokok ceritanya, bagi Mahkamah untuk mengetahui identiti tuanpunya airmani didalam dubur Saiful itu yang dilabel sebagai Lelaki-Y, maka Mahkamah perlu mendapatkan DNA perbandingan. Kita boleh uji airmani seluruh lelaki yang ada di Malaysia ini untuk DNA perbandingan tersebut, tetapi kita mulakan dengan Anwar dahulu. Sebabnya mudah, Saiful mengadu Anwar yang "mengunyitkan" beliau. Maka sebab itulah pemberian sampel darah untuk ujian DNA oleh Anwar sangat penting.
Oleh:Puteri Saadong

4 comments:

 1. Najib bagi DNA dulu, Ingat Rais boleh lepas ke kes rogol hanya bayar Bloggers Pro BN Rm5000 seorang.

  ReplyDelete
 2. Langsung x ada kena mengena, yg di bicarakan Anwar Ibrahim bkn najib dan rais.Knp takut bagi DNA , kalau bagi mmg sah anwar lah mr Y kan. serikandi ,napa ckop RM5000 knp x kata RM 1 juta ke mcm Nik Aziz bayar Kickdefela.

  ReplyDelete
 3. Serikandi ni pejuang Anwar yg hebat la....kalau sayangkn Anwar minta la dia bagi jer DNA...bukan susah pun melainkan memang Anwar bersalah.....

  ReplyDelete
 4. Tak payah klah nak pertahankan kaki liwat ini serikandi. takut nanti nasib anda sama macam Wan Azizah, semua boleh, apa yg kamu tahu. Buat ucapan macam baca surat khabar.

  ReplyDelete